Geplaatst op 17 september 2018

Op 16 september was er na een zondag van afwezigheid, weer een kerkdienst in de Kerk aan het Plein. Het thema: Licht voor de wereld. We werden door dominee Atze Buursema uitgezonden om een licht te zijn voor de wereld. Niet als geforceerd, maar gedragen door Gods Geest verbonden met Jezus, worden we enthousiast over wat we hebben gekregen.

Na de dienst was het tijd voor een maaltijd en van ontspanning met elkaar bij Zeumeren. Het is de eerste keer dat we op deze manier bij elkaar kwamen. Eten en drinken werd meegenomen en bij elkaar gezet. Ieder kon gerust opscheppen en ook nog wel een extra bordje nemen. De maaltijd was zeer afwisselend van samenstelling. Van hartige taart tot geitenkaas-uibroodjes, van gesmeerde boterhammen tot frisse druiven. appels en pruimen. Het smaakte heerlijk.

De temperatuur was lekker en af en toe kwam de zon er ook nog bij. Dit leidde er bij een aantal jongeren, kinderen en een enkele volwassenen toe dat er even een heerlijke duik genomen werd in het koude water. De schommels deden het goed bij bij de kinderen.
Na een heerlijk moment van samenzijn was het moment aangebroken om ieder weer naar huis te gaan. De afspraak voor een volgende keer is alweer bijna gemaakt. Want dit smaakt naar meer! Een mooie opening van een eerste seizoen van Kerk aan het Plein en een aanleiding voor een vervolg!