Geplaatst op 4 september 2018

Tijdens een mooie, warme en lange vakantie, zijn we echt gestart met de Kerk aan het Plein.

Tijd voor een terugblik.

We zijn nu 9 zondagen verder. We hebben heel veel (vakantie)gasten mogen begroeten. Blijkbaar zijn we goed vindbaar. Wat was het bij tijd en wijle druk in de kerk. Tot de laatste stoel gevuld. En dat terwijl er velen van de leden van de eigen kerken gewoon zelf met vakantie gegaan zijn.

Het kinderwerk is heel goed verlopen. Er kwamen steeds meer kinderen meedoen. Leuk! De kinderen hebben vele reizen gemaakt met het thema: Op reis! Ze zijn met Mozes mee geweest, met Naäman, met Paulus. De zelfgemaakte knapzak werd steeds voller.

We merken dat we groeien in wat we willen zijn, maar dat we ook gewoon mensen zijn. Niet alles gaat in een keer, niet elke wens voor de Kerk aan het Plein kan nu al worden vervuld. Maar we zijn echt op weg. En zoals we ergens anders op de website al aangeven, we volgen hierin wat God met zijn Geest op ons pad brengt. Op Zijn tempo, met zijn mensen.

9 september is er geen dienst aan het Plein. Dan gaan de leden/bezoekers met de ‘moederkerken’ in Barneveld het nieuwe seizoen openen.

Op 16 september om 10.00 uur gaan wij zelf ook ons seizoen openen, met elkaar en met elke gast die mee wil doen met ons. De dienst  proberen we een speciaal tintje te geven en na afloop willen we elkaar verder ontmoeten, bij mooi weer gaan we met z’n allen naar Zeumeren om een maaltijd te hebben met elkaar. Bij slecht weer blijven we gewoon in de kerk en eten we daar.

We zien uit naar de komende tijd. We hebben al veel mooie reacties gekregen van bezoekers. We hebben vragen, opmerkingen en verbeterideeën  gekregen van bezoekers. We willen graag verder en kijken daarom met vertrouwen vooruit.

Mogelijk zien we u/jou ook in de komende tijd.

in

de Kerk aan het Plein te Voorthuizen