Per 16 mei 15.00 uur: Weer in de kerk met max 30 mensen!

Wat hebben we weer flink wat stappen terug moeten gaan! Opnieuw terug naar online diensten om 15.00 uur in de Gereformeerde Kerk.
Maar we wisten waar we het voor deden en weten waar we het voor doen. Velen van ons hebben Corona opgelopen en een heel aantal van hen kunnen erover meepraten, dat het echt niet niks is. En daarom deden we het. Om te voorkomen, dat de epidemie uit de hand zou lopen, dat medisch personeel, ook onder onze eigen leden, boven hun macht zou moeten werken. Dat willen we niet, voor elkaar niet en voor onszelf niet.

Weer naar de kerk (max 30 mensen)

En nu lijkt er dan eindelijk echt een opgaande trend aan te komen. De besmettingen/ziekenhuisopnames/intensive care opnames hebben eindelijk de weg naar beneden gevonden. Er is al een heel aantal mensen gevaccineerd (sommigen zelfs al de benodigde twee keer!) Wat een mooie ontwikkeling. Daarom zijn we ook blij dat we weer samen in de kerk mogen komen. Nog wel met ‘maar’ 30 mensen maximaal, maar het is de eerste stap! Blij en dankbaar dat God de mogelijkheden hiervoor geeft! Dat langzaam maar zeker de maatschappij weer open kan, dat de kerken weer open kunnen.
Want hoe moeilijk is het als je elkaar op zondag niet ziet, om dan toch met elkaar verbonden te zijn. Schrijnende verhalen ook van leden van de Kerk aan het Plein geven hiervan voorbeelden. Ook wij zijn geen kerk van volmaakte mensen. Laten we vooral ook daarvan leren.

Reserveren voor komende zondag

Maar we mogen dus vanaf 16 mei weer samenkomen! Weer 30 mensen ontmoeten in de kerk. Nog niet zelf zingen, maar wel in ons hart uit volle borst meezingen. 16 mei is al komende zondag. Dus vanaf nu kun je al reserveren op onze pagina kerkaanhetplein.nl. Er is nog geen bijbelklas of crèche. dat krijgen we op zo korte termijn niet voor elkaar.
Let op, als je al eens eerder hebt gereserveerd, dan heb je al een naam en wachtwoord en moet je dus eerst inloggen. Ben je je wachtwoord kwijt, klik eerst op de dienst zelf op de reserveerpagina en dan rechtsonderaan op ‘wachtwoord vergeten’, dan krijg je een nieuw wachtwoord.

En de ‘eigen kerk’?

We zitten nog in de Gereformeerde Kerk. Wat een wonder, dat dat nog steeds mogelijk is. We hopen snel terug te keren naar ‘onze eigen kerk’. Dan kunnen we ook weer gewoon naar 10.00 uur diensten toe. Het JFC en de NGK zijn volop bezig met de laatste werkzaamheden voor hun kerkdiensten in Barneveld. Als het zover is, kunnen ze weer verhuizen naar het JFC en kunnen wij weer in de Kerk aan het Plein terecht. Het is allemaal nog even wachten, maar we komen er vast en zeker.

Laten we God, die dit alles leidt ook vooral de eer geven die hem toekomt. We zien jullie graag weer in de diensten!