Kerk aan het Plein wil een veilige kerk zijn, voor iedereen. Voor volwassenen voor kinderen, voor vrouwen en voor mannen. Niemand mag in de kerk zich onveilig voelen. Niet in het gebouw, maar ook niet in activiteiten die we als kerk organiseren buiten het gebouw. Denk aan kinderoppas en bijbelklas.

Mocht je in de kerk, of daarbuiten iets hebben meegemaakt wat niet prettig is of waar je vragen over hebt en daarover willen praten? Dan kun je daarvoor de vertrouwenspersonen van onze moederkerken bereiken op:

Vertrouwenspersonen GKv de Burcht: Richard Buitenhuis, Karin Runhaar en Aletta Jansma. Mail: vertrouwenspersoon@gkvbarneveld.nl

Vertrouwenspersonen NGK de Ontmoeting: Mirjam Bos voor jeugd en jongeren en Mieneke Broekhuizen. Mail: ivpvrouw@ngkdeontmoeting.nl

Wil je laagdrempelig contact of meer weten/praten over een ervaring die jij hebt gehad: Op https://centrumseksueelgeweld.nl/ kun je laagdrempelig chatten.

Verder is het goed om te weten, dat wij in crèche en bijbelklas altijd zorgen voor twee oppassers tegelijk in een ruimte, zodat ook daar uw kind zo veilig mogelijk wordt opgevangen tijdens de dienst.