We zijn blij, dat we vanaf zondag 27 februari geen beperkende maatregelen meer hebben in de kerk. Geen mondkapjes meer, geen afstand meer (tenzij je daar behoefte aan hebt).

De besmettingscijfers gaan met flinke stappen naar beneden. We krijgen weer lucht. De lockdown is eigenlijk zo goed als voorbij. Dus mogen we weer naar de kerk, zonder te reserveren. We kunnen daar weer vrij lopen. Geen mondkapjes meer bij het verplaatsen. We hopen dat iedereen, die dat kan weer zal komen!

Na afloop van de dienst is er koffie met een extra lekker koekje of gebak. Ontmoeting, dat wat voor de Kerk aan het Plein zo belangrijk is. Het kan weer. Binnen en (zoals het er nu uitziet vanwege het weer) ook weer buiten.

Voor de mensen die daar behoefte aan hebben willen we graag wel nog een vak (rechts achterin) open houden voor 1,5 meter. Daar kunnen mensen die zich niet zo veilig voelen in grote mensenmassa’s plaatsnemen. Want we willen iedereen een plaats bieden. Mocht je het echt nog te onveilig vinden om in de kerk te komen, dan is het altijd nog mogelijk om de dienst live mee te maken. via ons youtubekanaal.