Op zondag 31 maart gaan we het vieren in de kerk: “De Heer is opgestaan!”
Het is feest!! Vier je mee! Om 10.00 uur in de kerk.
Jong en oud zijn van harte uitgenodigd! We gaan zingen, lezen uit de bijbel, er is een feestelijke overdenking. Voel je welkom!

====================================================

Wat is jouw reactie? “Dat kan niet”? Misschien vind je mensen die dat zeggen of zingen gewoon raar. Of ouderwets: “Geloof je dat echt? We weten tegenwoordig toch wel beter!”
Je bevindt je in goed gezelschap. Want wie geloofde het eigenlijk wél, toen die boodschap de wereld in kwam? In ieder geval de leerlingen van Jezus niet. In ieder geval de moeder van Jezus niet. In ieder geval zijn vrienden niet…
Zien we een aantal goede vrienden van Jezus. Je zou zeggen, mensen die hem door en door zouden moeten kennen. Ze waren teleurgesteld geraakt. Het was allemaal zo vreemd en zo snel afgelopen. Het waren mensen zoals jij en ik: Sceptisch en teleurgesteld.
Zij werden geconfronteerd met de feiten. Het graf is leeg! niet geroofd, want de doeken waren netjes opgerold en weggelegd. Wat was er gebeurd?

Altijd dicht bij Jezus geleefd, met hem opgetrokken. Maar zij hadden nog niet begrepen dat hij uit de dood moest zijn opgestaan.

Pasen: De Heer is opgestaan!
Welkom in de dienst om hierover meer te horen! Om mee te zingen of te luisteren. 31 maart om 10.00 uur in de Kerk aan het Plein te Voorthuizen