Afgelopen weekeind was het feest in de kerk.

Eerst al omdat het kerkgebouw na de renovatie kon worden heropend.

De opening werd gedaan door onze broer dhr Moniharapon en onze kleine zusjes: Dieke Brons en Fien Gerritsen.

Zondag hebben we feest gehad in de kerk, omdat Jop werd gedoopt. Wat een feest om zo met z’n allen te vieren. We hadden veel gasten die het met ons mee vierden. We begonnen met: welkom in Gods huis. Een lied waarin we elkaar en alle gasten welkom heetten. Van welke komaf, met welke achtergrond ook, ieder is welkom. Kom erbij!

In de dienst stonden we stil bij: Keuzes maken. God vraagt om te kiezen. Durf jij te kiezen om hem te dienen. Of laat je je liever afleiden door andere dingen, zoals geld, luxe en schoonheid waar iedereen in de wereld achteraan loopt?

We vierden ook dat de Kerk aan het Plein, precies een jaar geleden mocht starten. We hebben veel gasten ontmoet, we hebben veel samen gedaan, veel kerkdiensten gevierd, veel onder de indruk geraakt van God, veel bijzondere ontmoetingen meegemaakt. Veel samen koffie gedronken en veel samen gegeten. Alle reden om God te danken en om feest te vieren. Hij heeft ons dit gegeven. We willen doorgaan met een bron van liefde en van zegen te zijn met onze gemeente. God, de bron van levend water leidt ons en stroomt via ons naar buiten.