Op zondag 9 april gaan we het vieren in de kerk: “De Heer is opgestaan!”
Het is feest!! Vier je mee! Om 10.00 uur in de kerk.
Jong en oud zijn van harte uitgenodigd! We gaan zingen, lezen uit de bijbel, er is een feestelijke overdenking. Voel je welkom!

====================================================

Wat is jouw reactie? “Dat kan niet”? Misschien vind je mensen die dat zeggen of zingen gewoon raar. Of ouderwets: “Geloof je dat echt? We weten tegenwoordig toch wel beter!”
Je bevindt je in goed gezelschap. Want wie geloofde het eigenlijk wél, toen die boodschap de wereld in kwam? In ieder geval de leerlingen van Jezus niet. In ieder geval de moeder van Jezus niet. In ieder geval zijn vrienden niet…
In de dienst kijken we naar twee van die vrienden, die door Jezus zelf werden opgezocht. Ze hadden Jeruzalem verlaten. Er was toch niets meer te doen. Het waren mensen zoals jij en ik: Sceptisch tot in de haarvaten en nu vooral teleurgesteld.
Maar zij kwamen hem zelf tegen! Ze werden zo vol van dit goede nieuws dat ze het hele eind weer terug naar Jeruzalem gelopen hebben. Gewoon wéér 11 kilometer.
Is het dan toch waar gebeurd? Is de Heer werkelijk opgestaan!?
Zíj, die de eerste verhalen daarover als ‘kletspraat’ afdeden… Zij zijn degenen die het nu zelf komen melden in Jeruzalem en die deze boodschap verder hebben doorverteld:

De Heer is opgestaan!

Welkom in de dienst om hierover meer te horen! Om mee te zingen of te luisteren. 9 april om 10.00 uur in de Kerk aan het Plein te Voorthuizen