We zijn weer begonnen met een nieuw seizoen. Zondag 15 september hebben we dat seizoen geopend met onze startzondag. Deze startzondag hebben we gedankt voor wat we mochten beleven in het eerste jaar Kerk aan het Plein. We hebben gedankt voor de werking van de Geest van God in de harten van mensen. We hebben ook gedankt voor de grote hoeveelheden gasten die we mochten ontmoeten. Sommige van die gasten zijn zelfs blijven ‘hangen’. Zij zijn lid geworden van de Kerk aan het Plein.

We hebben stilgestaan bij wie wij zijn en hoe wij ons steentje kunnen bijdragen aan de Kerk. Er is genoeg te doen. En je kunt vaak meer dan je denkt! Wat zou jij kunnen bijdragen aan de kerk?

Ook hebben we stilgestaan bij ons jaarthema: Lichaam van Christus. Wat betekent dat? En we hebben gesproken over de manier waarop we elkaar beter kunnen leren kennen in de kerk, maar ook hoe we God kunnen leren kennen. We willen het komende jaar daar aan werken. Dat doen we door middel van zogenaamde groeigroepen. Mensen die bij elkaar komen om na te denken over God. Wie is hij, en hoe kunnen wij zijn liefde leren en daarmee naar elkaar toe en naar de wereld toe treden? Op deze website komt hierover meer.