5 juli was het zover. Onze eerste gezamenlijke activiteit, sinds we op 15 maart ineens niet meer bij elkaar konden komen in de kerk.

De kerkdiensten konden we wel volgen, dat kon online nog wel. En ook een kleinschalige ontmoeting was nog mogelijk (groeigroep/ koffievisite/ tuinbijeenkomst) Maar die ontmoeting bij de koffie na de dienst, dat was er niet meer. Dat kon niet meer.

Maar nu was die mogelijkheid er ineens weer. En daar werd goed gebruik van gemaakt. Ruim 60 mensen waren samen. Uiteraard netjes volgens de voorschriften. Maar we konden elkaar weer spreken, weer horen hoe het met deze en gene ging. En we konden samen zingen, bidden en samen luisteren naar een overdenking, die ons meteen activeerde om te zoeken naar hoe we elkaar kunnen blijven vasthouden, ook als de echte ontmoeting in de kerk nog lang op zich laat wachten.

Conclusie: dit smaakt naar meer. En hoe. Er zijn meteen plannen gemaakt om deze ontmoetingen vaker te laten plaatsvinden zolang het weer het toestaat. Op 19 juli, 2, 16 en 30 Augustus bent u hartelijk welkom op het Caitwickerzand. Vanaf 15.00 uur. Vanaf 16.00 uur is er een overdenking.

Route naar het Caitwickerzand

Vanuit Voorthuizen via de N344 richting Apeldoorn.Bij rotonde Stroe, rechtdoor. Bij volgende rotonde rechtsaf richting Kootwijk (kijk uit dat u niet de camping ‘Caitwickerzand’ op gaat die is nog vóór de rotonde). Net na het ecoduct rechtsaf (bij ijstentje) Gelijk daarna linksaf. Na een paar honderd meter aan je rechterhand een grote parkeerplaats, verdeeld in twee vakken.
Daar staat ergens de vlagstandaard van Kerk aan het Plein.