Corona – en nu?

Corona. Overheden, bedrijven etc nemen hun maatregelen. Wat doet de Kerk aan het Plein? Ook wij zien onze verantwoordelijkheid. Wij volgen daarom de richtlijnen van de RIVM.

Dit heeft gevolgen voor onze kerkdiensten.

Houdt deze website en onze facebookpagina’s in de gaten om te zien hoe wij omgaan met de steeds veranderende mogelijkheden.

We willen u vriendelijk verzoeken ook zelf te kijken wat u kunt doen om bij te dragen. (Handen vaker wassen, hoesten en niezen in de ellenboog, papieren zakdoeken gebruiken (en opnieuw handen wassen), afstand houden, thuisblijven bij corona en quarantaine, etc.

Overigens zijn we hierin niet paniekerig. Wij geloven dat God de wereld in zijn hand heeft en houdt. Maar wij mensen hebben hierin een verantwoordelijkheid van Hem gekregen.

Meer info over wat jij en ik kunnen doen:

Wilt u contact met ons? Voor een gesprek, om uw vragen door te nemen, voor een bemoediging, voor gebed, voor fysieke hulp? Neem gerust contact met ons op. contact@kerkaanhetplein.nl of met onze voorganger Atze Buursema: 0342-847246. Zie ook onze contactpagina.

Vorige

Doop en avondmaal in een dienst

Volgende

Hulp in tijd van Corona

 1. Douwe Terpstra

  jammer dat er bv geen gezamelijk gebed is op God te vragen ons te helpen en te beschermen Hij is het die de wereld regeert niet het virus
  waar het nu wel op begint te lijken.
  ik geloof en vertrouw erop dat Hij mij zal beschermen en als het anders mocht zijn is het ook goed .
  het leven is mij sterven, en het sterven gewin

  • Dank Douwe,

   Ik snap je zorgen. Wat doen wij als christenen nu anders dan de andere mensen in deze wereld?
   Wij moeten mee in de richtlijnen, God geeft ons ook verstand en verantwoordelijkheid.
   Maar dat neemt niet weg, dat we anders in de wereld staan dan mensen die geen hoop hebben. Dat is precies wat Jezus ons ook voorleefde.
   Het gebed neemt (en nam) zeker de belangrijkste plaats in in de beslissingen om het goede te doen. We zullen ook zondag (uitgezonden via de lifestream) bidden om bescherming door God.
   In de nieuwsbrief een overdenking met een aantal pittige vragen met betrekking tot deze ontwikkelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén